Rendszerünkkel lehetőséget nyújtunk az építészeknek, hogy saját gondolataik, elképzeléseik szerint alakíthassák ki az üvegtetőket. Tetőrendszereink lehetőséget adnak szinte bármilyen forma megvalósítására Az üvegtető statikája lehetővé teszi az alátámasztás nélküli nagy áthidaló szélességet.

A szellőztetés és füstelvezetés érdekében a rendszer tartozékai a keskeny de stabil ablakkeretek és ablakszárnyak. A profilokban végigfutó hőhídmegszakító jó hőszigetelést és az üvegszorítónak erős támasztékot biztosít. Lehetőség van egyszerűbb, szigetelés nélküli egyrétegű üveggel ellátott üvegtetők kialakítására is. Az SFB 5060 függőleges, vízszintes és osztóprofiljai 60 mm szélesek de mélységük különböző lehet. A külső üvegtartók 7 mm magasak, a stabilitás és a jó vízelvezetés érdekében. Az üvegtartók homlokzati takaróprofillal egészíthetők ki.

Az üvegperem 2 rétegű hőszigetelő üveg befogadására képes. Az üvegtetők felületkezelhetők eloxálással, szinterezéssel és dekorszinterezéssel a külső és belső oldalon egyaránt.

>> vissza <<


(-) szövegméret (-)
(+) szövegméret (+)