A Thermo 50 ill. SFB 4150-es homlokzatrendszer a piacon az egyik legjobb U-értéket éri el. A belső tömítőgumi és hőhídmegszakító konstrukciója optimalizálja a hőszigetelést a profilbelsőben. A magasabb hőmérséklet a profilbelsőben megakadályozza a vízlecsapódás és hőhíd kialakulását. Ezen profilok statikája erős, a bordabekötő elemek pedig rejtettek.

A levegő- és vízzárásról EPDM gumiszigetelések gondoskodnak. A hőszigetelő üvegeket stabil üvegtartó fogja. Az üveghomlokzatok szellőztetése illetve vízelvezetése a svéd MTK szabvány szerint kialakított. A Thermo 50-es rendszerhez négy nyitható ablak választható. Az ablaktípus kiválasztása a funkció és a design szempontjai alapján történhet A Thermo 50-es négyzet alakú alapkészletén túl kínál I és T alakú profilokat, valamint toldóprofilokat ami további szabadságot ad a tervezésben. A Thermo 50-es rendszernek széles választéka van pattintóprofilokból is.

Az U-érték 1,08 W/m2K-tól 0,20 W/m2K-ig terjedhet a profilmélységtől függően. Ezek a homlokzatrendszerek felületkezelhetők eloxálással, szinterezéssel és dekorszinterezéssel külső és belső oldalon egyaránt.

>> vissza <<


(-) szövegméret (-)
(+) szövegméret (+)