Napjainkban az építőiparban is egyre nagyobb az igény a takarékosságra és a környezetvédelemre. A Thermo 74-es rendszernek valamennyi terméke alacsony U értéket és magas légzárást biztosít. Az alapkonstrukción felül lehetőség nyílik egyedi formai kialakításokra, többek között különböző ajtóprofilokkal, üvegszorítókkal felületkezelésekkel stb. Az alumíniumprofilok 100%-ban újrahasznosíthatóak.

A Thermo 74-es profilok szimmetrikus felépítése rögtön szembetűnő. A hőhídmegszakító üvegszálmegerősítésű poliamidból készül, melynek mindkét oldalán (bal és jobb) azonos méretű kamrák helyezkednek el szimmetrikusan. Az SFB 3074-es homlokzatok/üvegfalak levegő- és vízzárása megfelel a svéd D/SS 818103-as szabványoknak, ezen felül stabilitása biztonságot nyújt a szélnyomás ellen.
Az SFB 3074-es rendszer alapprofiljai szabadon kombinálhatók különböző üvegszorítókkal, üveggel, és hőszigetelő szendvicspanelekkel.

A SFB 3074-es profil kialakítása lehetővé teszi a 2 illetve 3 rétegű hőszigetelő üveg beépítését. A hőszigetelt szendvicspanelek vastagsága 54 mm, lehet, mely megfelel a 0,8 W/m2K U-értéknek. A homlokzatrendszerek felületkezelhetőek eloxálással, szinterezéssel és dekorszinterezéssel külső és belső oldalon egyaránt.

>> vissza <<


(-) szövegméret (-)
(+) szövegméret (+)