Ajtók / bejárati ajtók

Az SFB 2060-as rendszer az eddig bevizsgált legerősebb ajtórendszer a piacon, amely ellenáll az ajtót érhető legnagyobb terhelésnek. Ez az ajtórendszer hőhidas alumínium profilokból készül, melynek mélysége 60 mm, s záróprofiljának sérülése esetén könnyen lepattintható és cserélhető. A külső üvegléc egybe van építve az ajtóprofillal.
Lehetőség van portál- és bevésőzár alkalmazására egyaránt. Az ajtók becsípődésmentes kivitelben, alsó-felső forgáspontos felfüggesztéssel - ebben az esetben rejtett vasalatokkal - is gyárthatóak. Standart zsanér alkalmazásánál a becsípődésmentes változat kiegészítő gumiprofillal van megoldva.
Az SFB 2060-as ajtók sarkain gérbe vágva készülnek, melyek sarokmerevítő elemek segítségével vannak összecsavarozva. Ezek a megoldások a piacon az egyik legerősebb ajtót eredményezik.
A stabilitás megtartása érdekében a becsípődésmentes változat is sarkain gérbe vágott ajtólapra épül, íves kiegészítő vagy gumifogadó profilok alkalmazásával.
A profilok egyrétegű üveggel, 2 rétegű hoszigetelő üveggel illetve alumínium szendvicspanellel alkalmazhatóak.
Az ajtórendszerek felületkezelhetőek eloxálással, szinterezéssel és dekorszinterezéssel külső és belső oldalon egyaránt.


>> vissza <<


(-) szövegméret (-)
(+) szövegméret (+)