Tisztítás

Az attraktív megjelenés megtartása érdekében, ajánlott a termék korszerű tisztítása. Az előírás szerint karbantartott termékek szebbek, ellenállóbbak és jobban működnek.
Vegyszerrel való tisztítás nem ajánlott! Mivel az alumíniumprofilok és az üvegek sérülékenyek, vegyszerek hatásának kitenni őket nem javasolt. Ha pl. beton vagy vakolóanyag kerül az alumíniumprofilra vagy üvegre, fontos hogy azonnal eltávolítsuk vízzel, szivaccsal vagy ronggyal.
Nem ajánlatos olyan tisztítószereket használni, amelyekben súrolószemcsék találhatóak, mert felkarcolja a felületet.
Tisztítás langyos vízzel (esetleg neutrális tisztítószer alkalmazásával) puha ronggyal vagy szivaccsal ajánlott.

Karbantartás

A termékek rendszeres ellenőrzése és beállítása jobb működést és hosszabb élettartamot eredményez. A vasalatok mozgó és csúszó részeit enyhén olajozott állapotban kell tartani, hogy ne szorulhassanak. A csavarokat ellenőrizni kell hogy nem lazák-e, és a vasalatok nem mozdultak-e el.
A homlokzatoknál, ablakoknál, ajtóknál és az üvegtetőknél rendszeresen ellenőrizni kell, hogy a vízelvezető rések nyitottak-e, hogy az üvegező gumik sértetlenek illetve folyamatosak-e. Ellenőrizni kell, hogy a nyitható részek ékelései rendben vannak-e, és hogy a takaróprofilok a helyükön vannak-e.


>> vissza <<

 
 
 
 

(-) szövegméret (-)
(+) szövegméret (+)